Політична реклама

На маршруті № 11 у Львові відсутній транспорт

1310 0
Мешканці міста скаржаться управлінню транспорту та зв’язку Львівської міської ради на відсутність належної кількості транспортних засобів на автобусних маршрутах №11 та №35.

Про це повідомляє прес- служба Львівської міської ради. На маршруті №11 повідомляють про повну відсутність автобусів, на маршруті №35 зафіксована робота на лінії 2-3 автобусів. Тому управління транспорту та зв’язку  попередило перевізника про можливе розірвання договору, - повідомляють у прес-службі.

Міська влада вимагає негайно забезпечити випуск транспортних засобів на зазначені маршрути у відповідності до договору з перевізником, в іншому випадку в міській раді будуть змушені ініціювати розірвання договору, - кажуть в управлінні транспорту та зв’язку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!