Маршрут № 5-А у Львові продовжать

2227 0
Кінцеву зупинку маршруту № 5-А незабаром перенесуть з пл. Різні на пр. Чорновола, 103. Таким чином хочуть з’єднати Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи із Міською клінічною лікарнею швидкої допомоги. Рішення про часткову зміну маршруту 26 січня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.
фото: public.od.ua800

фото: public.od.ua800

Як повідомляє прес-служба міськради, також мета цього рішення полягає і в тому, аби збільшити кількість автобусів на цьому маршруті. «На сьогодні там їх є 6, чого є недостатньо для цього маршруту. І коли ми продовжуємо маршрут до Чорновола, а потім і до Лікарні швидкої допомоги, сподіваємось, що перевізник виконає наші умови щодо збільшення кількості транспортних засобів і, відповідно, зменшення інтервалу руху між автобусами до мінімуму», – пояснив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

За словами Віктора Щира, поки що маршрут курсуватиме по-старому. Після затвердження і погодження всіх документів із відповідними контролюючими органами, кінцевою зупинкою автобусів на маршруті № 5-А буде пр. Чорновола, 103.

Таким чином, новий маршрут виглядатиме так:

м. Винники (вул. Галицька, 109) / м. Винники (вул. Івасюка) – м. Винники (вул. Галицька) – вул. Личаківська – пл. Митна – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. І. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. В. Чорновола, 103 – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Митна – вул. Личаківська – м. Винники (вул. Галицька) – м. Винники (вул. Івасюка) / м. Винники (вул. Галицька, 109)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!