На маршрути без постійних перевізників утретє укладуть тимчасові договори

1632 0
Новий конкурс планують провести 20 червня.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

Із львівськими перевізниками втретє укладуть тимчасові договори на обслуговування десяти маршрутів, на які ніхто не подав пропозиції під час проведення конкурсу перевізників у жовтні торік. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 8 лютого.

Читайте також: Комунальному АТП погодили зведення нової бази на Вернадського

Із комунальним «АТП-1» договори укладуть на маршрути №8а, 18, 19, 35, 36а, 37, 40 та 49, а з ТзОВ «Успіх БМ» – на маршрути №48 та 50.

Договори підпишуть терміном на три місяці або до проведення нового конкурсу, який уже оголосили, а результати мають оприлюднити 20 червня. Після конкурсу, шість маршрутів змінять схеми руху.

Читайте також: Коли приватні перевізники Львова куплять нові автобуси

Нагадаємо, торік комунальне АТП-1 придбало 150 автобусів великого класу МАЗ та Електрон, більшість яких уже курсують на маршрутах. У 2019 році планують закупити ще 100 низькопідлогових автобусів.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!