На матч України та Боснії впускатимуть тільки вакцинованих або за наявності Covid-тесту

1498 0
На відбірковому матчі організатори очікують близько 20 тисяч вболівальників.
Фото: Футбол 24

Фото: Футбол 24

12 жовтня на «Арені Львів» відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу-2022 з футболу між збірними України та Боснії і Герцоговини. Для вболівальників, які хочуть потрапити на стадіон, встановили обмеження – впускатимуть тільки вакцинованих або ж тих, у кого буде Covid-тест. Таке рішення прийняли на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС 6 жовтня, повідомляє пресслужба ЛОДА.

Відповідно до вимог, встановлених у «жовтій» зоні, заповненість стадіону чи спортивної арени може бути не бульше 2/3. Однак епідситуація у Львові та області погіршується, зауважують у ЛОДА.

Відтак, рішенням комісії під час футбольного матчу на стадіон впускатимуть вболівальників лише за наявності:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції не більш як за 72 години до початку заходу;
  • експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 не більш як за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

 

Нагадаємо, що на матчі збірних України та Боснії і Герцоговини організатори очікують близько 20 тисяч вболівальників. 

На стадіоні під час матчу вболівальники повинні перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот. При вході на стадіон кожна особа проходитиме температурний скринінг, також має пред’явити документи, які посвідчують особу.

Читайте також: Львів здобув першу перемогу у сезоні української прем'єр-ліги

У ЛОДА зазначили, що продаж квитків відбувається виключно онлайн. Організатори матчу наголошують, вболівальникам обов’язково необхідно роздрукувати квитки. 

Організатори додають, що на стадіоні не буде можливості просканувати квитки з мобільного пристрою, тому глядачі повинні мати роздруковані. До того ж, працюватиме декілька сервіс-центрів, де можна буде роздрукувати безпосередньо на «Арені».

Нагадаємо, за підсумками жеребкування європейської кваліфікації ЧС-2022 Українська збірна опинилася у групі D разом з Фінляндією, Францією, Боснією і Герцеговиною та Казахстаном.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!