На матчі України та Боснії очікують до 20 тисяч вболівальників

2257 0
На стадіоні вболівальники мають перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот.

На матчі України з Боснією та Герцоговиною, який відбудеться 12 жовтня на «Арені Львів»,очікують до 20 тисяч вболівальників. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації. 

Читайте також: Львів здобув першу перемогу у сезоні української прем'єр-ліги

Як зазначив начальник служб із питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ Андрій Таран, на матчі очікують до 20 тисяч вболівальників. Українська асоціація футболу відповідно до рекомендацій МОЗ України взяла до уваги всі чинні протоколи та готова забезпечити присутність глядачів на поєдинку.

«На стадіоні вболівальники мають перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот. Під час входу на стадіон проходять температурний скринінг, показують документи, які посвідчують особу», – наголосив Андрій Таран.

У ЛОДА зазначили, що продаж квитків відбувається виключно онлайн. Організатори матчу наголошують, вболівальникам обов’язково необхідно роздрукувати квитки. 

Андрій Таран додає, що на стадіоні не буде можливості просканувати квитки з мобільного пристрою, тому глядачі повинні мати роздруковані. До того ж, працюватиме декілька сервіс-центрів, де можна буде роздрукувати безпосередньо на «Арені».

Нагадаємо, за підсумками жеребкування європейської кваліфікації ЧС-2022 Українська збірна опинилася у групі D разом з Фінляндією, Францією, Боснією і Герцеговиною та Казахстаном.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!