Політична реклама

На місці барикад у Львові відкрили громадські приймальні

1400 0
Мітингувальники розібрали барикади біля частин внутрішніх військ МВСУ на вулиці Стрийській-Рубчака та на вулиці Княгині Ольги у Львові.

А ось на вулиці Трускавецькій, де розмістився спецпідрозділу "Беркут", барикада залишилась. Щоправда, вона не заважає повноцінному функціонуванню частини, - повідомив Андрій Породко, активіст Євромайдану.

З його слів, мітингувальники у Львові виконали вимоги закону й не перешкоджають в'їзду чи виїзду з частин. Проте майданівці взяли під контроль ситуацію в частинах, встановивши поруч контрольно-пропускні пункти.

"Біля частин функціонують громадські приймальні народних депутатів, і тут ведуть цілодобовий прийом громадян", - пояснив Андрій Породко.

Активіст зазначив, що від учора, з того часу, як в'їзди було розблоковано, жодних конфліктів не траплялося. Водночас він зауважив, що активісти стежать, аби окремі мітингувальники, які "15 хвилин постояли на барикадах", не чинили необдуманих дій.

Нагадаємо, 19 січня львів'яни заблокували виїзди з частини внутрішніх військ на вул. Стрийській-Рубчака після того, як з'явилося повідомлення, що військових хочуть відправити до Києва.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!