Для трамваю на Сихів встановили перші стовпи для контактних ліній

4271 1
Наразі працівники розривають дорожнє «корито» та ведуть інші земельні роботи. На об’єкті працює близько 20 одиниць спецтехніки та понад 30 робітників.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Окрім того, встановили дві опори по яких будуть йти контактні лінії, повідомив tvoemisto.tv директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

«Основа колії – це рейки, які мають кріпитися на плиті. Для цього робиться земельне «корито», розривається земельна ділянка, визначається міцність ґрунтів, якщо треба – досипається піском. Потім бетонується і зверху кладуться плити та рейки. А для технологічного транспорту буде кластися бруківка, для того, щоб коли трамавай зламався, його можна було забрати. Одночасно з тим по технології ставимо опори, на яких будуть кріпитися контактні лінії», – пояснив Олег Береза.

Читайте також5 аргументів: чому на Сихів поїде трамвай, а не тролейбус? 

До кінця місяця планують зробити ділянку від "Санти Барбари" до кінотеатру Довженка. Крім того, під час робіт на ділянці від ринку до полікініки знайшли водопровідну трубу діаметром 60 см, якої не було у жодному проекті.

«Несподівано для себе ми знайшли водопровідну трубу, яка ніколи не використовувалася, але була закопана за часів Радянського Союзу. При цьому вона не була зафіксована в жодних кресленнях, про неї будівельники забули. Довжина її –  метрів 200. Ми її демонтовували і передамо «Львівводоканалу», – додав чиновник.

Загалом для трамваю буде прокладено близько 5,2 км колії. Як зазначили у прес-службі Львівської міськради, будувати її будуть у дві фази: спершу – від вул. Вернадського до вул. Угорської, опісля – від вул. Угорської до вул. Свенціцького.


Читайте також:
27 Серпня, 2014 21:36
foreman то не стоби то шибениці для теперишніх МЖНА ВСЕ владців. ГАНЬБА!!! цЕ ЧИСТОЇ ВОДИ ТЕРОРИЗМ мешканців, які проживають постійно у прилеглій старій частині міста Львова!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!