На місці МАФів на Пекарській облаштували невеликий громадський простір. Фото

1265 0
У межах проєкту реконструкції вулиці Пекарської сам простір виклали плиткою, а ділянки між деревами засіяли травою.
фото: лмр

фото: лмр

На вулиці Пекарській у Львові облаштували невеликий громадський простір на місці МАФів, які напередодні демонтували. Зокрема, біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького встановили лавки.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», у межах проєкту реконструкції вулиці Пекарської сам простір виклали плиткою, а ділянки між деревами засіяли травою. У планах також посадити ясен. Так, у затінку дерев, які тут ростуть, можна присісти на лавку та сховатися від літньої спеки.

Читайте також: Що може з'явитися на місці колишнього винзаводу біля Погулянки, який належить священнику

Нагадаємо, на початку вересня минулого року у Львові відкрили для проїзду вулицю Пекарську. Її замостили тією ж бруківкою, яка там була до реконструкції, перед цим її реставрували. Тротуари замощують гранітною плиткою. Роботи виконувало ТзОВ «Вельт Капітал» за 109,4 млн грн. Через додаткові роботи, які виникли під час ремонту, проєкт довелося коригувати. Його розробляв «Інститут просторового розвитку».

Також із вулиці прибрали чотири МАФи.

Фото: ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!