На місці смертельної аварії на Городоцькій облаштують пішохідний перехід

3157 0
У вересні біля церкви Ольги і Єлизавети маршрутка насмерть збила жінку.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

На вулиці Городоцькій у місці, де маршрутка №44 збила насмерть жінку, облаштують пішохідний перехід. Відповідне рішення ухвалила комісія з безпеки дорожнього руху сьогодні, 13 березня.

Аварія сталася 17 вересня біля перехрестя з вулицями Хотинською та Короткою. Жінка перебігала дорогу у невстановленому місці. За словами керівниці відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександри Сладкової, у місці аварії мав би бути за логікою пішохідний пперехід, проте через помилку проектанта його там досі не було.

Ініціювала рішення про четвертий пішохідний перехід на цьому перехресті ГО «Зручне місто». Невдовзі Галицька районна адміністрація має облаштувати відповідні дорожні знаки, розмітку та встановити пішохідні секції світлофорів.

Читайте також: Колись там був перехід або Чому аварії на Городоцькій могло б і не бути

Додамо, що водія маршрутки №44, який наїхав на жінку, визнали винним, позбавили водійських прав на три роки, але звільнили від ув’язнення.

Нагадаємо, що раніше комісія з безпеки дорожнього руху також закрила пішохідний перехід на вулиці Соборній, де перед тим вантажівка насмерть збила жінку. Проте вже за кілька годин після закриття переходу його відновили.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!