Гімнастка зі Львова виборола 6 золотих нагород на міжнародному турнірі. Відео

9897 0
Вихованка львівського спортивного клубу «Ніка», член юніорської збірної України з художньої гімнастики Христина Погранична успішно виступила на міжнародному FIG-турнірі з художньої гімнастики Ness-Ziona 2017, який завершився в ізраїльському Нес-Ціоні.
фото: ukr-space.com

фото: ukr-space.com

"Україну на змаганні, окрім юніорки Христини Пограничної, представляли також сеньорки, члени Національної збірної: Вікторія Фотієва, Анна Собещакова і Юлія Ольховська", – повідомляє Федерація гімнастики України.

13-річна Христина Погранична блискуче виступила у всіх чотирьох вправах: обруч (16.200), м’яч (15.400), булави (15.300), стрічка (14.750), де завоювала золоті медалі і стала абсолютною чемпіонкою серед юніорок 2003-го року народження та усіх юніорок турніру загалом.

Читайте також: Львівські фехтувальники на візках здобули 5 нагород Кубка світу

Вікторія Фотієва показала другий результат у багатоборстві (55.850), Анна Собещакова стала четвертою (52.550), а Юлія Ольховська – п'ятою (52.100).

В окремих видах Анна Собещакова виборола золото у вправі з обручем і бронзу з булавами. Юлія Ольховська здобула бронзові нагороди у вправах з м’ячем та стрічкою.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!