На мосту на Городоцькій облаштували велосмуги та острівці безпеки. Фото

1948 0
Повністю завершити роботи на шляхопроводі мають до 14 вересня.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

На мосту на вул. Городоцькій вже нанесли розмітку на новому шарі асфальту, облаштували острівці безпеки і велосмуги. Про це ідеться на фейсбук-сторінці ГО «Зручне місто».

Додамо, міст на Городоцькій відкрили для проїзду транспорту 16 серпня. Але ще до 14 вересня тут тривають роботи, тож обмежено швидкість руху.

Читайте також: На початку проспекту Чорновола запрацювали виділені смуга для громадського транспорту

Роботи вартістю 6,4 млн гривень виконує ТзОВ «Онур Інтернешнл». Проєкт реконструкції моста розробили ще в 2013 році, а кошторис рахували відповідно до цін 2016 року, коли й планували завершити роботи. Загалом тоді з бюджету передбачили 27 млн гривень. Роком раніше міська комісія з безпеки дорожнього руху заборонила вантажівкам вагою більше 10 т рухатись аварійним мостом. Торік прокуратура відкрила провадження на підрядника, що ремонтував міст і відмовився завершувати роботи.

Під час реконструкції у 2016 році міст розширили з двох до чотирьох смуг. Спершу роботи виконувало ТзОВ «Західтрансбуд». Відкрити його планували у листопаді того ж року, але через виявлені технічні проблеми цю дату відтермінували.

Фото ГО «Зручне місто»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!