На Михайлівській площі у Києві відкрили виставку знищеної російської техніки. Фото

1869 0
Вона працюватиме близько місяця.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

На Михайлівській площі у Києві відкрили виставкау знищеної російської військової техніки, привезеної з Гостомелю Київської області. Про це повідомляє Уніан. 

З першого дня виставка зібрала чимало відвідувачів. Тут є танк, кілька броньованих автомобілів та ще один експонат, через який жителі Бучанського району натерпілися багато лиха – радянська станція перешкод радіопідривникам боєприпасів «Ртуть-Б» (СПР-2). Саме цей пристрій блокував зв'язок в Бучі та інших містах Київської області.

Представлена тут не лише військова техніка, але й особисті речі російських окупантів, тож можна точно дізнатися, звідки вони прийшли.

Започаткував ідею виставки Національний військово-історичний музей України, а підтримку йому у цьому надали різні відомства та небайдужі громадяни. Організатори кажуть, що виставка працюватиме тут щонайменше протягом місяця.

Фото: Уніан


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!