На Митній заборонили встановлювати атракціони

2022 0
Раніше заборона поширювалась лише на територію історичного центру міста, обмеженого площею Ринок, площею перед Львівською Оперою та прилеглими вулицями.

У Львові на площі Митній, що на розі вулиць Личаківської та Винниченка, заборонили встановлювати атракціони. Відповідну ухвалу прийняли на пленарному засіданні міської ради вчора, 15 лютого, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Згідно з ухвалою, рішення заборонити встановлювати об’єкти для надання послуг у сфері відпочинку прийняли через завершення капітального ремонту площі Митної, який тривав майже два роки та фасаду Музею Пінзеля. Незаконно встановлені розважальні об’єкти домонтуватимуть працівники «Муніципальної варти» або «Адміністративно-технічного управління».

Читайте також: Тротуар біля Стрийського ринку у Львові частково звільнять від квітів

Нагадаємо, раніше міська рада заборонила встановлювати атракціони фактично на всій території історичного центру міста. Зокрема йдеться про про площу Ринок, площу біля оперного театру та  кілька центральних кварталів, обмежених вулицями Торговою, Наливайка, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, проспектом Шевченка, вулицями  Герцена, Франка та Підвальною.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!