На Науковій будуватимуть житловий комплекс із паркінгом та дитсадком. Візуалізація

7216 0
Будівництво комплексу «Парус» запроектоване на ділянці між вулицями Науковою, академіка Підстригача та Трускавецькою.
Візуалізація "Містопроекту"

Візуалізація "Містопроекту"

Проект детального плану виставлений на громадські слухання. Як ідеться у пояснювальній записці, проект передбачає будівництво житлового комплексу загальною житловою площею 34 905 м.кв, дитсадок на 46 місць, наземний багаторівневий паркінг на 300 авто. 
 

Проектована ділянка займає 1,35 га під житлову забудову в межах території площею 13 га

 
На території будуть збережені наявні виробничі підприємства «Термоприлад» та «Львівський державний ювелірний завод». На наявних виробничих територіях заплановані нові офісні будівлі та багаторівневі наземні паркінги для них.
 
 
 
Проект також передбачає влаштування кількох відкритих автостоянок, влаштування транзитних прогулянкових алей, облаштування велодоріжок та велопарковок.
 
 
Проектом передбачена максимальна висотність забудови у 16 поверхів. Різні будівлі матимуть різну висотність.
 
Презентація проекту детального плану відбудеться 25 вересня о 18:00 у Великій сесійній залі Львівської міськради (пл. Ринок, 1). Громадські слухання тривають до 2 жовтня. До цього часу можна надсилати пропозиції та зауваження до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через ЦНАП (пл. Ринок, 1), тел.: (032) 297-57-63.
 
Зоя Красовська
Візуалізація «Містопроекту»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!