На Науковій у Львові встановлять нове вуличне освітлення за пілотним проєктом

2090 0
Його мають встановити на умовах державно-приватного партнерства.
Фото: cv.ua

Фото: cv.ua

У Львові на умовах державно-приватного партнерства ТзОВ «ДК Сігма» встановить нове вуличне освітлення на вулиці  Науковій – від вул. Стрийська до вул. Кульпарківської. Рішення «Про реалізацію проєкту модернізації вуличного освітлення на окремій території м. Львова» ухвалив виконком Львова 11 вересня.

Читайте також: У Рясному на вулиці Величковського замінять вуличне освітлення

«Маємо звернення від ТзОВ «ДК Сігма», яке пропонує нам за 6 місяців встановити нове вуличне освітлення безкоштовно, як пілотний проект, на території вул. Наукова – від вул. Стрийська до вул. Кульпарківської», – зазначила директорка юридичного департаменту. ЛМР Гелена Пайонкевич.

ЛКП «Львівсвітло» має укласти договір на апробацію цього проекту.

За даними платформи Youcontrol, ТзОВ «ДК Сігма» зареєстроване 2019 року у Києві. Кінцевим власником є Драгон Капітал Інвестментс Лімітед (Кіпр). Керівником підприємства вказана Тетяна Одинець.

Читайте також: Для будівництва підземних паркінгів у Львові залучатимуть державні і приватні кошти

Нагадаємо, що торік нове світлодіодне освітлення встановили при в’їзді у Львів на початку вулиці СтрийськоїКульпарківськоїШевченкаГородоцької та Личаківської. LED-освітлення також встановлять на в’їзді у Львів зі сторони вулиці Богдана Хмельницького.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!