На Netflix вийшов перший повнометражний фільм з українським дубляжем

3082 0
Події фільму частково відбуваються в нашій країні.
Фотокадр із фільму

Фотокадр із фільму

На Netflix вийшов перший повнометражний фільм одночасно із українським дубляжем і з субтитрами – «Outside the Wire». Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Читайте також: Вперше. На Netflix вийшов мультфільм з українським дубляжем

Озвучуванням займалася студія «Postmodern Production». Наприкінці минулого року «Postmodern» разом із «Tak Treba Production» стали офіційними партнерами стрімінгу. 

Міністр каже, що обговорював з Netflix можливі плани із виходу на український ринок.

«Впевнений, динаміка йде до збільшення співпраці з нами, тож чекаємо на поповнення бібліотеки Netflix українською. І на нові зйомки в Україні. Особливо стрічок про Україну в Україні», – заявив Олександр Ткаченко.

«Outside the Wire» – американський науково-фантастичний фільм 2021 року режисера Мікаеля Хофстрема. У ньому зіграв Ентоні Маккі як андроїда, який працює з пілотом-безпілотником, щоб зупинити глобальну катастрофу. У ролях також Емілі Бічем, Майкл Келлі та Пілу Асбек.

Читайте також: Дві студії озвучки отримали дозвіл дублювати контент Netflix українською

Нагадаємо, що офіційними партнерами сервісу Netflix у вересні 2020 року стали дві українські студії озвучки Postmodern Postproduction і Так Треба Продакшн. У листопаді на платформі Netflix вийшов мультфільм Губка Боб: Втеча Губки, дубльований українською мовою.

В Україні сервіс став доступним із початку 2016 року. Української озвучки чи дубляжу та україномовного інтерфейсу в платформи не було. З 2019-го Netflix почав додавати українські субтитри до окремих фільмів і серіалів.

Стрімінговий сервіс Netflix є одним із найбільших сервісів для розваг у світі. Станом на квітень 2020 року понад 182 мільйони людей по всьому світу оформили на нього підписку. На цьогорічній телепремії «Еммі» Netflix отримав рекордні 160 номінацій та 30 перемог.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!