На «Ніч у Шевченківському гаю» набирають додаткову групу. Як записатись?

2829 0
У суботу, 16 серпня, у Музеї народної архітектури та побуту у Львові відбудеться низка екскурсій під назвою «Ніч у Шевченківському гаю». Наразі на основні екскурсії групи вже набрані, але через ажіотаж музейники проведуть додаткову екскурсію о 22:30. На неї ще можна записатися.
Фото з Facebook Музею народної архітектури і побуту

Фото з Facebook Музею народної архітектури і побуту

Групи на екскурсії о 20:30; 21:00; 21:30; 22:00 вже повністю сформовані, тож зараз набирають додаткову. Якщо ж охочих на 22:30 виявиться недостатньо, то їх розділять між чотирма попередніми екскурсіями, повідомила tvoemisto.tv керівник етно-культурологічного відділу Надія Дзвоник.

«Ми сподіваємось, що наберемо достатньо людей для додаткової екскурсії. Якщо ж ні, то розділимо учасників між чотирма основними. Зареєструватися на них можна он-лайн, у заявці потрібно вказувати свій мобільний телефон. Ми попередньо зателефонуємо зареєстрованим учасникам і уточнимо, на котру годину їм зручніше прийти», – розповіла Надія Дзвоник.

Впродовж півтори години відвідувачам розповідатимуть про давні легенди, звичаї та загадки купальської ночі. Також заплановані театралізовані дійства та зустрічі із міфічними істотами. Крім того, гостей частуватимуть стравами із козацької кухні, хлібом, випеченим у давній печі, медом із гуцульської пасіки та свіжовитисненою олією. Усі частування виготовлятимуть у музеї, на діючих експонатах.

Попередній запис за тел. 271-21-01; (068) 525-91-85 або онлайн – http://goo.gl/wS55tX. Запис триватиме до 14 серпня.

Вартість екскурсії – 50 грн.

Нагадаємо, нещодавно «Шевченківський гай» облаштував 11 інтерактивних експонатів та запровадив нові майстер-класи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!