У Львові впав кран: загинув працівник новобудови

9455 2
У Сихівському районі Львова внаслідок падіння крану загинув 61-річний працівник новобудови.
фото: УНН

фото: УНН

61-річний машиніст, травмований внаслідок падіння крану, помер у львівській лікарні. Чоловік отримав несумісні з життям травми, – інформує 24 Канал

Раніше карета швидкої медичної допомоги госпіталізувала постраждалого до комунальної 8-ї міської клінічної лікарні у вкрай важкому стані із діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, спинномозкова травма, лівобічний пневмоторакс, закритий перелом лівої плечової кістки, тупа травма живота.

Як стало відомо Tvoemisto.tv, трагічний випадок стався на території забудовника ТОВ «Метгал».

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, сьогодні о 10:17 год. на вул. Мікльоша (Сихівський район) на новобудові під час будівельних робіт через падіння крану постраждав водій крану, 1955-го року народження, зареєстрований в с. Мальчиці, Яворівського району. Причини події – з’ясовують. Проводять дослідчу перевірку.

16 Листопада, 2016 17:34
Твоє місто ТОВ «Метгал»
16 Листопада, 2016 17:17
Читач А хто забудовник?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!