На Новому Львові відкрили Пазл-бібліотеку для дітей. Фото

2728 0
За літній період до бібліотеки записалися понад 500 відвідувачів.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У районі Нового Львова на вулиці Мишуги, 3 відкрили оновлену Пазл-бібліотеку для дітей із інтерактивною зоною та новими книгами. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як виглядає медіатека у Рясному. Фото

Бібліотеку відкрили на базі філіалу ЦБС для дітей №36. Тут провели капітальний ремонт приміщення та мереж, а також придбали техніку і меблі. Всередині бібліотеки облаштували інтерактивні зони — Book-пазл, Плей-пазл та пленер-майданчик. 

Загалом на ремонт бібліотеки витратили понад 800 тисяч гривень із міського бюджету. Крім цього, Сихівська районна адміністрація відремонтувала хідники та дорогу біля будівлі за понад 230 тисяч гривень.

За літній період до бібліотеки записалося понад 500 відвідувачів, серед яких — 70 дошкільнят та 100 батьків.

Читайте також: Як виглядатиме оновлена Urban-бібліотека у Львові. Фото

Загалом у Львові є 40 бібліотек, серед яких 17 дитячих та 23 дорослі. Наразі відремонтували 11 бібліотек, а до кінця року мають завершити ще 8. Решту 20 планують оновити та перетворити на медіатеки впродовж наступних двох років.

Фото прес-служби ЛМР

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!