Політична реклама

На новорічні свята найпопулярнішим курортом для українців залишається Єгипет.

1112 0
Єгипет залишаэться першим у списку найпопулярніших курортів, у які українці їдуть відпочивати на новорічно-різдвяні свята. Конкуренцію Єгипту складають Ізраїль і деякі екзотичні країни - Шрі-Ланка, Таїланд, Індія, Куба та ОАЕ, - повідомляють у туристичних агентствах.

«Наші шукають нових вражень, їдуть освоювати інші території. Думаю, через кілька років популярною країною для наших стане В'єтнам », - додали в турагенції.

За інформацією агентств, зараз українці прагнуть економити на турах.

«Навіть наші постійні клієнти, які не особливо заглядали в ціни, тепер просять підшукати тур якнайдешевше. Наприклад, якщо до кризи середня ціна замовленої у нас путівки на двох була п'ять тисяч доларів, то зараз - 2-3 тисячі », - заявили в турфірмі.

Один із трендів цього сезону - попит на путівки до Білорусі. «Раніше і пропонувати було марно відвідати, наприклад, Мінськ. А зараз самі українці запитують тури туди, - заявляють в агентствах. - Після девальвації «зайчика» там шопінг дешевше, та і подивитися є на що. П'ятиденна екскурсія по білоруських замках обійдеться всього в 1100 грн. на одного ».

До речі, в агенствах кажуть, що нашим мандрівникам набридли пляжі. «Замовляючи новорічні тури, українці частіше стали просити екскурсійні поїздки. Таких клієнтів стало відсотків на 40 більше, - розповіла представник одного з турагентств Олена. - А щоб зекономити, часто беруть автобусні тури по Європі, де за сім днів можна проїхати сім країн, а на двох тур обійдеться в 400-500 доларів ».

Активно розкуповують тури і в рідні і порівняно дешеві Карпати. «Путівки туди викуплені на 90%. Кожен день дзвонять, замовляють лижні тури в Славське, в Буковель. Ціни, в середньому, на тиждень - 2500 грн. на одного (наприклад, дешевий гірськолижний тур до Австрії або Словаччину на тиждень обійдеться в 400-500 євро або понад 4000 тис. грн. ), - Сказали в агентстві, яке організовує тури по Україні. - На другому місці Крим, на третьому - Львів ».

Найдорожчі тури, які пропонують нашим туристам, це круїз на криголамі до Антарктики, поїздки в Мексику й Австралію. «Антарктику можуть собі дозволити одиниці в Україну. Коштує така прогулянка від 20 тисяч доларів, плюс переліт до Аргентини, де чекатиме туристів криголам, в один кінець близько тисячі доларів, - розповіли в одній з контор, які пропонують VIP-тури. - Мексика обійдеться дешевше - на одного на сім днів мінімум від двох тисяч доларів, а в Австралії - від трьох тисяч».

Джерело: "Сегодня"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!