На нових ділянках у межах реконструкції вулиці Бандери зріжуть низку дерев. Обіцяють висадити нові

1228 0
Наразі зріжуть ще три дерева, а на їхньому місці, згідно з проєктом, висадять нові.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У Львові від суботи, 10 липня, триває заміна всіх комунікацій на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА. Зараз на перехрестях проводять демонтажні роботи та зрізку кількох дерев, які підлягають видаленню, відповідно до акту обстеження зелених насаджень. На їхньому місці мають висадити нові. Про це повідомляє прессекретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

«Розпочавши роботи на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА, провели комісійне обстеження стану дерев. За результатами перевірки, з огляду на незадовільний стан підлягають зрізанню 5 дерев», – цитує його пресслужба ЛМР.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, Фото

Підрядній організації ТзОВ «Онур» надали дозвіл на ці роботи. Наразі зріжуть ще три дерева, а на їхньому місці, згідно з проєктом, висадять нові.

«Там (на перехрестях – ред.) сходяться дуже складні інженерні мережі. Наприклад, на Бандери – Антоновича – Русових є чотири колектори, і необхідно буде облаштувати дві камери для перепідключення, з’єднати дощоприймачі, водогін. Аналогічні роботи – на перехресті з вул. Героїв УПА», – додає директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Загалом ремонт на цих перехрестях планують завершити до кінця літа 2021 року.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація. оновлено

Нагадаємо, що підрядник мав розпочати ремонт на третій ділянці дороги від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича в червні. А також у липні-серпні планують відремонтувати частину дороги на вул. Городоцькій, там замінять трамвайні колії. А нещодавно під час реконструкції вулиці підрядна організація пошкодила дерева, які не підлягали ані зрізці, ані заміні, за що отримала зауваження, а працівників обіцяли депреміювати.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!