Політична реклама

На Новий рік у Львові відкриють вулиці Коновальця та частину Мельника

1069 0
Як поінформував директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, до кінця тижня для руху транспорту відкриють вул. Коновальця та частину вул.Мельника.

«Роботи на цих дорогах уже фактично виконані. Зараз ремонтники ще тільки влаштовують рейки на кільці розвороту трамваю», - зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, для руху транспорту відкрили вулиці Генерала Чупринки, частину вул.Мельника – від вул.Генерала Чупринки до вул.Єфремова, вул.Городоцьку від церкви Ольги та Єлизавети до церкви Анни, пр.Свободи.

Також відкрито для руху транспорту вул.Городоцьку від вул.Кульпарківської до вул.Сяйво. «Роботи ми виконали тільки по проїзній частині. На наступний рік залишилось влаштування тротуарів, зовнішнє освітлення, контактна мережа», - розповів представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

За словами Олександра Добоні, закінчили роботи, передбачені на цей рік, і на вул.Пасічній на ділянці від вул.Таджицької і майже до вул.Дж.Вашингтона, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!