На об’їзній дорозі Львова сталася ДТП. Рух ускладнений

5963 0
ДТП сталася біля відпочинкового комплексу «Мала Швейцарія».
Фото: Патрульна поліція Львівщини

Фото: Патрульна поліція Львівщини

Вранці 8 лютого на об’їзній дорозі Львова поблизу відпочинкового комплексу «Мала Швейцарія» сталася дорожньо-транспортна пригода. Потерпілих немає. Наразі рух на ділянці частково ускладнено. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Встановили, що водій за кермом автомобіля Mercedes-Benz Vito, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі автомобілю SAAB, який рухався головною дорогою. Відтак, перекрита одна зі смуг в напрямку Чопу.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині

Як уточнили Tvoemisto.tv у патрульній поліції, ДТП сталася вранці приблизно о 8:00 год. Патрульні оформляють дорожньо-транспортну пригоду.

Нагадаємо, на Львівщині, за даними патрульних, є понад 80 місць концентрації ДТП. Так, тільки на кільцевій дорозі Львова біля бази відпочинку «Львівська Швейцарія» за п’ять років (від серпня 2016 до травня 2021 року) сталося 68 ДТП. Як загалом виглядають найпоширеніші місця концентрації ДТП в області за останні кілька років читайте та дивіться тут.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!