На об’їзній дорозі Львова трапилася потрійна ДТП за участю вантажівки. Є загиблі

2884 0
Зіткнулися автопоїзд «DAF» під керуванням 45-річного мешканця міста Дніпра, легковий автомобілів «Renault Kangoo», яким керував 74-річний львів'янин, і «Mercedes- BENZ 200Е» 22-річного мешканця Львівського району.
фото пресслужби поліції львівської області

фото пресслужби поліції львівської області

Поблизу Львова трапилася потрійна ДТП за участю вантажівки. Аварія сталася сьогодні, 17 серпня, близько 9.45, біля села Сокільники на автодорозі «Західній обхід міста Львова».

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, зіткнулися автопоїзд «DAF» під керуванням 45-річного  мешканця міста Дніпра, легковий автомобілів «Renault Kangoo», яким керував 74-річний львів'янин, і «Mercedes- BENZ 200Е» під керуванням 22-річного мешканця Львівського району.

Унаслідок ДТП пасажирка «Renault», 70-річна львів’янка,  отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці події. Водія «Renault» з травмами доставлено до лікарні, його діагноз уточнюється.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у галузі транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: Національна поліція


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!