На об'їзній дорозі Львова трапилося ДТП з автопоїздом. Є загиблий

6098 0
Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика помер на місці події.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

Неподалік Львова внаслідок зіткнення автопоїзда та легковика загинув водій «Ауді». Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 26 грудня, близько 6.20, на автодорозі «Київ – Чоп» поблизу села Пасіки-Зубрицькі Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легкового автомобіля «Ауді», 29-річний мешканець Івано-Франківської області, рухаючись у напрямку міста Чоп, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом MAN під керуванням 60-річного львів’янина.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика помер на місці події.

Читайте також: Стало відомо, чи скасують комендантську годину на Львівщині у новорічну ніч

Стало відомо, чи скасують комендантську годину на Львівщині у новорічну ніч

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!