На об’їзній Львова біля села Чишки будують нову розв'язку

3616 0
Кільце буде схоже на те, що побудували на відтинку Львів – Пустомити – Меденичі.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На об’їзній дорозі Львова поблизу села Чишки Пустомитівського району збудують нову транспортну розв’язку. Вона необхідна для того, аби зменшити кількість ДТП на цій ділянці. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Читайте також: Дорога за мільярд. Що відомо про автошлях між Жовквою та Кам'янка-Бузькою, який починають будувати 

«Кільце буде видовжене, схоже на те, що побудували на відтинку Львів – Пустомити – Меденичі. Воно потрібне, бо на цій ділянці багато аварій, там часто порушують ПДР. Великогабаритна техніка набирає швидкість перед підйомом, вчасно не може зупинитись. Трапляються аварії з трагічними наслідками, як, до прикладу, тиждень тому», – зазначив він.

Служба автомобільних доріг у Львівській області буде балансоутримувачем, нову розв’язку будуватимуть на замовлення держпідприємства «Фінансування інфраструктурних проєктів». Роботи виконує ТОВ «Данко», завершити планують у листопаді.

Читайте також: ​Навколо Львова планують реконструювати частину західної об'їзної

Нагадаємо, що тиждень тому, 11 жовтня, на автодорозі «Київ–Чоп», поблизу села Чишки трапилась дорожньо-транспортна пригода. У потрійній аварії загинув водій Аudi А6, 28-річний мешканець Херсонської області.

Вікторія Савіцька

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!