Політична реклама

На одне робоче місце на Львівщині претендує 7 людей

1100 0
За даними моніторингу обласного центру зайнятості, у перших числах вересня на Львівщині, як і торік, на одне вільне місце праці, в середньому, претендували 7 осіб.

З січня до центрів зайнятості області звернулося 46,4 тис. пошуковців місця праці, що на 9% більше, ніж у минулому році. Загалом упродовж восьми місяців посередницькими послугами з працевлаштування скористалися 69,8 тис. краян, з котрих 38,0 тис. або 54,4% – молодь віком до 35 років. Усього в січні-серпні п. р. місцем праці забезпечено 25,1 тис. незайнятих осіб, професійним навчанням охоплено 8,5 тис.

За інформацією підприємств, наприкінці серпня в області налічувалося 3869 вакансій. Понад половину з них (50,5 відсотка) складають пропозиції роботи для представників робітничих професій, 42,1 – для службовців, і лише 7,4 відсотка – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки.

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!