На одній із дільниць Львова виборців викреслили зі списку у день голосування

1682 0
Такі зміни можуть вносити до 18 години останньої суботи перед днем голосування.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

На ранковому засіданні секретар дільничної виборчої комісії №462083 у Львові викреслила ручкою із списку трьох осіб, які мали б проголосувати на цій ДВК. Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА. Львів.

Члени комісії розповіли спостерігачам Громадянської мережі ОПОРИ, що комісія отримала повідомлення з Державного реєстру виборців про вилучення цих виборців.

Читайте також: «Вибори – це надбання». Маринович закликав львів'ян прийти в неділю на дільниці 

Згідно з частиною 1 статті 44 Виборчого кодексу України, зміни до уточненого списку виборців вносить голова або заступник голови та секретар дільничної виборчої комісії на підставі рішення суду, повідомлень органу ведення Державного реєстру виборців щодо усунення кратного включення виборця до списку виборців на цій виборчій дільниці. Такі зміни можуть вносити до 18 години останньої суботи перед днем голосування.

Нагадаємо, сьогодні проходить другий тур виборів голови Львівської ОТГ. У ньому зійшлися чинний міський голова Львова Андрій Садовий та представник «Європейської солідарності» Олег Синютка. Детальніше про те, що потрібно знати про місцеві вибори 2020, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!