Політична реклама

На одній з найгірших доріг Львівщини організують автопробіг

1725 0
Завтра, 25 квітня, на Львівщині відбудеться автопробіг дорогою "Броди - Радехів". Його організовують для того, щоб привернути увагу до поганого стану цієї ділянки дороги.

Як повідомив tvoemisto.tv ініціатор акції депутат Львівської облради Олександр Ганущин, автопробіг  стартує о 13.00 з центральної площі міста Броди. Учасники акції їхатимуть дорогою T 1410 в напрямку Радехова.

За його словами, для участі в автопробізі тільки зі Львова поїде сім автомобілів. Організатори акції сподіваються, що до них приєдняються мешканці Бродів та Радехова. У автопробізі також візьмуть участь представники Служби автомобільних доріг у Львівскій області. Вони фотографуватимуть дорогу та фіксуватимуть кількість ям.

Олександр Ганущин додав, що акція буде безстроковою. Наступний автопробіг планують провести на трасі "Жовква - Великі Мости - Червоноград". 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!