На вулиці Сельських у Львові запровадять односторонній рух. Схема

2360 0
За те, щоб вулиця стала односторонньою виступили самі мешканці
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Вулиця Сельських, що розташована у Франківському районі Львова, стане односторонньою. Відповідне рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху, повідомляє Zaxid.net.

«Це житлова зона. Вулиця завузька для роз’їзду двох автомобілів. Крім того, на ній паркуються машини. Усі мешканці виступили за те, щоб зробити її односторонньою», — розповів Олег Шмід, керівник «Інституту просторового розвитку», який розробляє проект реконструкції вул. Сельських.

Читайте також: Як реорганізують рух на площі Старий Ринок. Схема

Рух на вулиці Сельських буде одностороннім від вулиці Художньої до Залізняка. У зворотному напряму можна буде проїхати по Коновальця або Антоновича.

Нагадаємо, що на вулиці Декарта у Львові запровадили односторонній рух, поблизу Стрийського ринку реорганізують рух громадського та приватного транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!