На одній зі шкіл Львова намалювали видатного спортсмена Чукаріна

3434 0
Мурал до 100 річчя від дня народження Віктора Чукаріна уже завершують, його малюють на стінах школи №32, що на вулиці Ярослава Гашека, 13.
ЛМР

ЛМР

На стіні однієї з шкіл на Сихові намалювали мурал видатному львівському спортсмену Віктору Чукаріну. Відкриють його до 100-річчя від дня народження спортсмена, інформує управління спорту Львівської міської ради.

Мурал уже завершують, його малюють на стінах школи №32, що на вулиці Ярослава Гашека, 13.

«Малюнок завершу цього тижня. Наразі уся складність – зима. Низька температура вимагає сильно утеплюватися, особливо руки. Потрібен час, аби звикнути працювати у товстих рукавицях. Також кілька днів довелося перечекати негоду або відлигу. Загалом виконання стінопису зайняло три тижні. Весь малюнок виконується аерозольними балонами», – каже художник Тарас Довгалюк. Він вісім років малює мурали у Львові, створив їх зо два десятки.

Додамо, Тарас Довгалюк започаткував у Львові фестиваль муралів Lviv WallKing, націлений на переформатування міського простору й популяризацію вуличного мистецтва. 

Читайте також: Часоплинність та Дракон з принцесою. Які мурали у Львові з'вляться цього року

Нагадаємо, у Львові на вулиці Василя Стуса з'явився мурал. Його створив художник Андрій Буняк у співпраці із «Львівобленерго». Цей малюнок закликає дівчат та жінок не піддаватись стереотипам, які їм нав'язують: жінка – домогосподарка, лялька, ідеальна у всьому, натомість закликає відкинути упередження і просто бути собою.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!