На одного водія упродовж ночі склали три протоколи за кермування напідпитку

2250 1
На шофера мікроавтобуса за ніч львівські патрульні тричі складали протокол за нетверезе водіння.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Сьогодні вночі на вулиці Науковій, екіпаж патрульної поліції помітив транспортний засіб Opel Vivaro, який мав несправні світлові прилади. Інспектори зупинили водія та попросили пред'явити документи. Під час спілкування патрульні відчули від чоловіка різкий запах алкоголю. Результат перевірки на приладі Drager – 2.26 проміле. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Читайте також: Випив, сів за кермо. Чому у Львові не зменшується кількість п’яних водіїв

Під час складання адміністративних матеріалів, водій сів в автомобіль та почав рух. На вимоги патрульних зупинитися він не реагував. Інспектори заблокували автомобіль порушника, затримали водія та доставили до Франківського відділу поліції. Там на чоловіка склали ще один протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння та за невиконання вимог про зупинку.

Після оформлення всіх матеріалів водія відпустили. Проте, після того, як чоловік вийшов з відділку, він попрямував до свого автомобіля та почав їхати. Патрульні втретє зупинили водія та склали на нього ще один протокол. Тепер долю цього правопорушника буде вирішувати суд.

Читайте також: Поліцейські дев’яти районів Львівщини отримали патрульні автомобілі

Нагадаємо, за керування у стані сп’яніння передбачено чималий штраф – 10 200 гривень, а також позбавлення водійських прав на один рік. Якщо ж водій вдруге протягом року сяде за кермо «під шафе» – його очікуватиме ще більш суворе покарання. Порушнику загрожуватиме штраф у розмірі 20 400 гривень із позбавленням права керування на три роки. Штраф у сумі 40 800 гривень, а також позбавлення водійських прав на десять років ризикує отримати горе-водій, який, попри заборону, втретє наважиться сісти за кермо у стані сп’яніння.


Читайте також:
12 Серпня, 2017 14:28
львів'янка На жаль, наша поліція взагалі безсила щодо п'яних, наркоманів і психічно хворих. А саме ці категорії людей найчастіше створюють небезпечні для життя і здоров'я інших ситуації :(
Журналісти, говоріть про це, будь-ласка!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!