Політична реклама

На охорону Львівської національної галереї йде 4 млн грн в рік

1449 0
Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького уклала угоду з Управлінням Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській про охорону приміщень галереї на загальну суму 3,79 млн грн. Повідомляється у Віснику держаних закупівель.

За ці кошти протягом 2014 року буде здійснено охорону приміщень галереї розташованих за адресою у Львові вул. Коперніка, 15, вул. Cтефаника, 3 та площа Митна, 2. Крім того охоронятимуть Підгорецький, Олеський та Золочівський замки.

Договір було підписано за результатами процедури закупівлі в одного учасника, оскільки, згідно з Постановою Кабміну від 10.08.1993 № 615 затверджено Перелік об’єктів, що підлягають обов’язковій охороні підрозділами Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ, повідомляють Наші гроші. Львів.

За даними Вісники держзакупівель, минулого року вартість цих самих послуг становила 3,99 млн грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!