На Олімпійських іграх у Токіо найкраще серед українок стартувала львівська лучниця

3002 0
Вона пройшла у 1/32 фіналу, де зустрінеться з представницею Тайваню.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

У Токіо почалися Олімпійські ігри, в яких першою серед львівських спортсменів розпочала змагання львівська лучниця Вероніка Марченко. Вона стартувала найкраще серед українок. Про це пишуть в НОК України у Львівській області. 

«В ніч проти п'ятниці за київським часом відбувся кваліфікаційний раунд, за підсумком якого сформувались турнірні сітки», – пишуть на сторінці. 

Серед 64 учасниць лучниця зі Львова посіла 35-е місце (635 очок) і 27 липня в 1/32 фіналу зустрінеться з представницею Тайваню Чін-Їнг Лей (30-е місце - 640 очок). 

Львів’янка показала найкращий результат серед українок, наступними у кваліфікації стали Анастасія Павлова, яка посіла 41 місце, та Лідія Січенікова, яка зайняла 54 позицію. 

В командному турнірі згадані українки посіли 11-е місце серед 12-ти команд і в 1/8 фіналу 25 липня зустрінуться з представницями Олімпійського комітету Росії (6-е місце у кваліфікації).

Читайте також: У Львові працюватиме фанзона, де транслюватимуть Олімпійські ігри

Нагадаємо, що що сьогодні стартували ХХХІІ літні Олімпійські ігри, які минулого року не відбулися через коронавірус, триватимуть вони до 8 серпня. 

На весь час проведення Олімпійських ігор у Львові, у дворику Ратуші, діятиме спеціально облаштована фанзона – Lviv Olympic Space. ЇЇ встановлять за кошти спонсорів, тому вхід у неї буде безкоштовний.

Загалом в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020 Україну представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Серед них є восьмеро представників Львівщини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!