На Олімпійських іграх у Пекіні позмагаються четверо санкарів Львівщини

1151 0
Стартують Олімпійські ігри-2022 у Пекіні 4 лютого і триватимуть до 20 лютого.
фото управління молоді і спорту лода

фото управління молоді і спорту лода

Виконком Національного олімпійського комітету України затвердив склад національної збірної на зимові Олімпійські ігри у Пекіні. За медалі у столиці Китаю змагатимуться понад три тисячі атлетів світу. Тут розіграють 109 комплектів нагород у 15 видах програми.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА, до складу національної збірної увійшли четверо представників Львівщини. Усі вони позмагаються у санному спорті. Це, зокрема, 26-річний Антон Дукач, 23-річний Андрій Лисецький, 22-річний Ігор Стахів та 27-річна Олена Стецків. Тренують спортсменів Тарас Гарцула та Іван Баїк.

Читайте також: Як і де тренуються львівські спортсмени-санкарі. Відео

Загалом Україну на XXIV зимових Олімпійських іграх у Пекіні представлять 45 спортсменів 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

Нагадаємо, що стартують Олімпійські ігри-2022 у Пекіні 4 лютого і триватимуть до 20 лютого.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!