На Пасічній двічі за ніч п’яні водії в’їхали у острівець безпеки та збили світлофор

2609 0
Обоє водіїв були у стані алкогольного сп’яніння.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

На Пасічній двічі за ніч нетверезі водії наїжджали на острівці безпеки. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Близько 1:00 патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті Пасічна – Личаківська. Там автомобіль Audi в'їхав у острівець безпеки, збивши світлофор і знаки. Автомобілем керував 22-річний львів'янин. Ні пасажир, ін він у ДТП не постраждали. У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння і пристрій драге показав результат 3,02 проміле. На водія оформили два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Другий випадок трапився на перетині вулиць Пасічна – Медової Печери о 3:00. Автомобіль Chevrolet Aveo теж в'їхав у острівець безпеки, зніс знаки і, загубивши на місці номерні знаки та дзеркало, поїхав геть.

Патрульні 1-го батальйону встановили винуватця. Автомобіль з ознаками ДТП стояв біля під'їзду. 42-річний львів'янин приїхавши додому одразу ліг спати, тож дружині довелося будити чоловіка.

Втікач був у стані сильного алкогольного сп'яніння і від перевірки відмовився. На нього склали три протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП; за ст. 122-4 (Втеча з місця ДТП) КУпАП; за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!