На Печерську в Києві створили квіткове панно на честь полку «Азов». Фото

1142 0
У центрі синьо-жовтого прапора – символіка «Азову».

До Дня Української Державності, який відтепер щороку відзначається 28 липня, у Києві створили квіткове панно на честь окремого загону спеціального призначення «Азов». Про це повідомляють у КО «Київзеленбуд». 

«На площі 35 квадратних метрів ми висадили 8700 квітів. У центрі синьо-жовтого прапора – символіка «Азову». Для створення картинки обрали агератум, тагетіс жовтий, ірезіне, альтернантеру Ван-Гутта та цинерарію. Та, звісно, ніяких квітів не вистачить, щоб подякувати нашим сталевим азовцям за їхню незламність у боротьбі за Україну», – пояснює генеральний директор «Київзеленбуд» Олексій Король.

Читайте також: Львів'ян запрошують на благодійні фотосесії, щоб закупити квадрокоптер

«Бійці полку «Азов» стали символом незламності українського народу в боротьбі за право бути незалежним, жити на рідній вільній від окупантів землі, у демократичній державі з більш ніж тисячолітньої історією і успішним майбутнім», – наголошують у КО. 

Нагадаємо, Кабінет міністрів перейменував театр імені Лесі Українки у Києві. Тепер замість назви «Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки» він називатиметься «Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки».

Фото: КО «Київзеленбуд»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!