«На передовій» боротьби з вірусом. У Львові підприємець закупив медикам тисячу захисних костюмів

3037 0
Підприємці активно долучаються до допомоги медикам та боротьби з коронавірусом.
Фото: Ігор Берник

Фото: Ігор Берник

Львівська компанія Regno закупила тисячу захисних костюмів для медиків. Про це повідомив її співзасновник, підприємець Роман Городечний.

Читайте також: Дві львівські компанії закупили обладнання та засоби захисту для медиків. Кому передадуть

«Компанія Regno також долучається до спільної боротьби. Ми закупили тисячу захисних костюмів для медпрацівників, які сьогодні є фактично «на передовій» у протистоянні з вірусом. Все буде добре! Головне - не панікуймо, дбаймо про ближніх і одне про одного», – заявив Роман Городечний.

Читайте також: Скільки коштів виділили на боротьбу із коронавірусом на Львівщині

Також зазначимо, що львівські компанії «Ензим» і «Кормотех» придбали за 4 мільйони гривень два апарати штучної вентиляції легень Hamilton C3, генератори кисню, кардіомонітори, 500 експрес-тестів на коронавірус, респіратори і спецкостюми для медперсоналу. Їх від сьогодні розподілятимуть по трьох львівських лікарнях.

Читайте також: Львівський ІТ Кластер хоче закупити 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус для Львова і області 

Раніше повідомлялося, що представники великого бізнесу в області скерували 18 млн 500 тис грн у боротьбу з коронавірусом. Зокрема, ІТ-компанія «SoftServe» виділила 10 млн грн, ТОВ «Оскар» Моршинська – 1 млн грн, Галнафтогаз (ОККО) – 3 млн 400 тис грн, «Львівгаз» – 100 тис грн.

Водночас благодійна організація «Крила надії» скерувала 2 млн грн,  БО «З янголом на плечі» 5 млн грн. 

Із місцевих бюджетів області виділили 282 млн 470 тис грн.

Окрум того, компанія ОККО погодилася профінансувати 20 тисяч поїздкок на таксі для медиків. Uber довозитиме працівників до обласної інфекційної лікарні, Bolt — до лікарні швидкої медичної допомоги, а Uklon — до дитячої лікарні на вул. П. Орлика.

Раніше 500 експрес-тестів для діагностики коронавірусу закупила мережа аптек «Подорожник». Для обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали 122 комплекти захисних костюмів різних рівнів захисту. За словами Романа Фединяка, також закупили захисні окуляри багаторазового використання.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!