На перехресті Бандери – Городоцької роботи проводитимуть цілодобово

2182 0
Таке рішення прийняли, щоб зменшити тривалість ремонту.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові цілодобово проводитимуть роботи з влаштування трамвайної інфраструктури на перехресті Бандери – Городоцької, щоб зменшити їх тривалість. Про це повідомили у  пресслужбі Львівської міськради. 

Читайте також: Для зменшення заторів на об’їзді перехрестя Бандери – Городоцької у Львові встановлюють нові правила

Цілодобова робота дозволить максимально оперативно завершити ремонт та відкрити перехрестя для проїзду транспорту швидше, аніж планувалось.

Крім того, у пресслужбі зазначають, що мешканцям сусідніх будинків розроблять механізм компенсації через шкоду, яка може виникнути внаслідок ремонтних робіт. 

Читайте також: На вулиці Городоцькій утворився сильний затор. Як об’їхати

Нагадаємо, що для зменшення заторів на перехресті у Львові встановили нові правила. Йдеться про переведення світлофорів у жовтий сигнал на перехресті вул. Короткої – Залізничної. 

Також вирішили закрити пішохідний перехід на перехресті вул. Хотинська – Коротка – Городоцька, а на ділянці площі Марка Кропивницького встановлять знак «5.16» (напрямки руху по смугах), та зроблять дві смуги

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!