Політична реклама

На перехресті Дорошенка - Словацького немає ні світлофорів, ні регулювальників руху

2105 1
Переходити дорогу у центрі Львова стало складніше – на деяких перехрестях демонтували старі світлофори і планують встановити нові. Однак вже більше тижня світлофорів немає, а регулювальників у цих місцях також не видно.

Зокрема, немає світлофорів на перехрестях вулиць Дорошенка – Словацького – Коперника. Більшість пішоходів, переходячи дорогу, озираються за світлофором, однак на їх місці просто обгороджений тротуар. Львів’яни, які знають, що світлофори демонтували, намагаються якнайшвидше проскочити поміж автівками, або ж обирають з якої сторони краще перейти вулицю.

Особливо не вистачає світлофорів літнім людям, та тим, які ведуть дітей за руку, або ж везуть їх в колясці. І хоча водії намагаються їздити обережно, є й такі, які на пішоходів зважають мало. Це ускладнує рух транспорту, так як регулювальників на перехресті немає.

Як повідомляли раніше у прес-службі Львівської міськради, демонтувати світлофори також мали на перехрестях вулиць пр. Свободи – Дорошенка – Коперника. Проте світлофори там працюють і ніякі роботи з демонтажу наразі не проводяться.

За попередньою інформацією Львівської мерії, на цих перехрестях не буде світлофорів кілька тижнів. На місці старих світлофорів планують встановить нові "розумні" об’єкти. Вони будуть обладнані відеодетекторами, зчитуватимуть інформацію про транспортні потоки і зможуть регулювати рух на перехрестях, щоби не було заторів.

Однак поки що львів’янам доводиться переходити дорогу навмання.

Нагадуємо, раніше у Львові вже встановили 13 "розумних" світлофорів.


Читайте також:
26 Вересня, 2013 10:22
львів'янин від учора вже з'явився регулювальник :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!