Через ДТП на перехресті вулиць Кульпарківської – Антоновича ускладнений рух транспорту

2064 0
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала одна людина.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Через дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Кульпарківської  Окружної  Антоновича у Львові ускладнений рух транспорту. Аварія трапилася сьогодні, об 11.25. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала одна людина. Наразі рух ділянкою ускладено. На місці події працюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що напередодні унаслідок потрійного автозіткнення на вул. Кульпарківській у Львові травмувався водій «Хонди». Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Шкода Суперб», 37-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілями «Хонда Сівік». Окрім цього, водій «Шкоди» перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!