На перехресті Личаківської-Мечникова перекриють пішохідну зону

1904 0
На перетині вулиць Личаківська-Мечникова 31 серпня розпочнуть ремонтні роботи. Відтак, на цій ділянці перекриють пішохідну зону.
фото: galagov.tv

фото: galagov.tv

У середу ЛКП «Львівавтодор» планує розпочати ремонтні роботи на перехресті вул. Мечникова-Личаківська. Наразі роботи триватимуть на пішохідній зоні.

«З середи перекриємо пішохідну зону біля церкви на вул. Личаківській — Мечникова. Приватний та громадський транспорт курсуватиме без змін. Будуть часткові незручності для пішоходів, яким необхідно буде обходити ділянку», — розповів заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.

Читайте також: Знайди свою вулицю. Перелік та онлайн-карта непроїзних доріг Львова

На місці робіт будуть встановлені необхідні дорожні знаки, інформаційні панно та щити загородження.

Нагадаємо, на вул. Мечникова виконують реконструкцію трамвайних колій та внутрішніх мереж, а також відновлюють дорожнє покриття та ремонтують тротуари.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!