На перехресті Стрийської та Наукової збудують готель та офісний центр. Візуалізація

18035 2
Озеро навпроти парку «Боднарівка» збережуть та облагородять.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

На перехресті вулиць Стрийської та Наукової збудують спортивно-офісний центр та апарт-готель. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили за засіданні виконавчого комітету сьогодні, 26 липня.

Читайте також: У центрі Львова планують збудувати 5-поверхівку та реорганізувати рух

Максимальна висота спортивно-офісного центру сягатиме 27 м, готелю – 44-64 м, закладів торгівлі та громадського харчування – до 14 м.

За словами керівника управління ахітектури та урбаністики Юліана Чаплінського, у детальному плані території, який розробили ще у 2016 році, тут передбачали висотне будівництво. Втім тепер інвестор знизив поверховість та розділив будинки на кампуси. Готель буде призначений для конференцій, а озеро навпроти парку «Боднарівка» збережуть та облагородять.

Читайте також: Школа, апарт-готель та житловий комплекс. Як може змінитися територія Львівського нафтомаслозаводу

Будівництво вестиме ТзОВ «Агенція Європростір». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові. Її керівником є хмельничанин Олександр Берба. Серед засновників також Акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Акорд"». Олександр Берба та акціонерне товариство є серед співзасновників низки будівельних компаній мережі Avalon. Додамо, що бізнес-партнером Олександра Берби по Avalon є львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
28 Липня, 2019 03:10
Львів Будують, будують, дороги нищать.
26 Липня, 2019 17:59
Володимир Тобто на нормальній розвязці на цьому перехресті можна остаточно ставити хрест.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!