Політична реклама

На перехресті вулиць Стрийська - Наукова будуватимуть з'їзд

1065 0
Сьогодні, 12 серпня, у Львові розпочнуть роботи з будівництва правоповоротного з’їзду на перехресті вулиць Наукова – Стрийська.

Як розповів в.о.начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта, будівництво окремих дугоподібних з’їздів з вул. Наукової на Стрийську здійснюється для того, щоб розвантажити перехрестя, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Авто зможуть потрапити з вул. Наукової на вул. Стрийську, минаючи перехрестя. Ширина  з’їзду сягатиме 6 м. Роботи не впливатимуть на рух транспорту, оскільки проводитимуться в зеленій зоні. Вони не складні, там немає комунікацій.

Новозбудований з’їзд буде покритий двома шарами асфальту. Також буде збудована заїзна кишеня для громадського транспорту та платформа для пасажирів. Доведеться трохи змістити МАФи, що там розташовані, - розповів Ігор Фалюта.

Відповідно до проекту, передбачено збудувати з’їзди з боку вул.Хуторівки, однак через брак фінансування ці роботи виконуватимуть в наступному році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!