У Львові на вулиці Бандери планують облаштувати перший у місті транспортний хаб

20422 0
Фінансуватиме виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію площі німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ.
Фото: google.com.uamaps

Фото: google.com.uamaps

У Львові, на перетині вулиць Чупринки та Степана Бандери, де нині є зупинки громадського транспорту, планують облаштувати громадський простір. Про це у своєму блозі розповів заступник директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Андрій Білий. 

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

Чиновник каже, що перетин цих вулиць може стати першим у Львові транспортним хабом – місцем, яке виконуватиме функцію розподілу пасажиропотоків при пересадках між різними видами транспорту. 

З його слів, фінансуватиме виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію площі німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ.

«Розробку проєктно-кошторисної документації фінансуватиме GIZ. З цього трикутника, на перетині вулиць Степана Бандери – Чупринки, плануємо зробити транспортний хаб із павільйонами, станціїєю NextBike. На паркомісцях будуть зарядки для електромобілів. Зараз пропрацьовуємо концепцію», – зазначив він.

Читайте також: Бруківка, асфальт, камінь і знову бруківка. Сім п'ятниць вулиці Бандери

Нагадаємо, з наступного тижня, 24 березня, на вулиці Бандери, на ділянці від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА, розпочнуть ремонтні роботи. Цей відрізок вулиці перекриють для руху транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!