На період холодів у Львові діятиме додатковий пункт обігріву для потребуючих. Адреса

1871 0
Тут бездомні люди можуть зігрітися, за необхідності отримати теплий одяг, випити гарячого чаю, а також поїсти.
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

На період холодів, коли температура повітря знизиться до мінус 10 градусів, на вул. Личаківській, 56 також діятиме пункт обігріву. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Окрім цього, у Львові діє пункт обігріву на вул. Кирилівській, 3а. Він працює щоденно з 9:00 по 20:00. Тут бездомні люди можуть зігрітися, за необхідності отримати теплий одяг, випити гарячого чаю, а також поїсти страви швидкого приготування.

Читайте також: Куди віддати речі потребуючим. Оновлена мапа локацій у Львові

Також на Кирилівській функціонує відділення нічного перебування для бездомних громадян, в якому вони можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, вмитися. Натомість пункт на вул. Личаківській, 56 функціонуватиме за умови зниження температури повітря до мінус 10 градусів тільки в робочі дні з 9.00 по 18.00 .

Додамо, що про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги, за тел.: 233 14 79, або 233 10 49. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за  номером 15−80.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!