На період карантину юних львів'ян запрошують на безкоштовні онлайн-гуртки

5945 0
Онлайн-захід підходить для всіх дітей віком від 4 до 16 років.
Фото: Kelly Sikkema for unsplash

Фото: Kelly Sikkema for unsplash

юних львів'ян запрошують на безкоштовні онлайн-гуртки. Як повідомляє управління молодіжної політики ЛМР, упродовж місяця педагоги дитячих клубів кожного району щодня проводитимуть різні заняття для малечі.

Йдеться про ранкові та вечірні руханки, заняття з англійської, малювання та арифметики, різноманітні цікаві досліди, майстер-класи та конкурси.

Читайте також: Львів посиляє карантин. Усі школи переходять на дистанційне навчання

«Наші педагоги впродовж карантину на сторінці «Територія Дитячого Дозвілля. Онлайн» у фейсбуці публікуватимуть відеоуроку з інструкцією та поясненням, а дітки у себе вдома мають можливість повторювати ці вправи. Це і нові слова з англійської мови, і мистецькі майстер-класи, або ж для найменших динамічне вивчення цифр», – каже Діана Наорлевич, координаторка напряму розвитку дитячих клубів Львова управління молодіжної політики.

Онлайн-захід підходить для всіх дітей віком від 4 до 16 років, а заняття проводять кваліфіковані педагоги дитячих клубів. Стежити за розкладом і долучатися до заходів можна за посиланням

Нагадаємо, що у Львові через найвищий рівень епіднебезпеки заклади загальної середньої та позашкільної освіти усіх форм власності продовжують навчання з використанням дистанційних технологій. Учні 1-4 класів також переходять на навчання в онлайн-форматі. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!