На перший дзвінок львів’ян закликають приходити з прапорцями замість квітів

3500 1
Львівських школярів закликають прийти на 1 вересня не з букетами квітів, а з саморобними українськими прапорцями з написом «Замість квітів – допомога армії». Гроші, які б були витрачені на купівлю квітів, ініціатори закликають віддати для потреб армії.

«Ідея не моя, але літала в повітрі, і я за неї вхопилася. Спочатку про неї я почула, як не дивно, в російських виданнях, але там пропонують перерахувати гроші не на допомогу армії, а на благодійність», – пише Алла Юрковська у Facebook.

До акції запрошують благодійників, які б могли виготовити інформаційний флаєр, адже не всі батьки матимуть змогу зробити патріотичний прапорець разом зі своєю дитиною. Згодом можна буде обміняти пожертву на флаєр, що сприятиме долученню до акції.

Для поширення інформації організатори просять допомоги у депутатів та державних службовців.

«Не всі батьки і вчителі зрозуміють відсутність квітів, навіть якщо ті квіти викидаються оберемками вже ввечері 1 вересня. Не всі директори шкіл підуть на контакт з громадськістю - для них часто лише влада має авторитет», - зазначають активісти.


Читайте також:
22 Серпня, 2014 16:20
666 ...Алли бувають різними ... і не всі Алли -- дури ... але ця Алла -- конкретна ідіотка ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!