На перинатальний центр у Львові виділили ще 25 млн грн

1889 0
Загалом на охорону здоров’я в обласній раді передбачили 50 млн грн.

Сьогодні, 30 січня, рішенням сесії Львівської облради внесено зміни до обласних програм та показників обласного бюджету. Відповідно до рішення, на галузь охорони здоров’я скерували 50 млн грн. З них на перинатальний центр передбачено 25 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Також в облраді передбачили кошти на пологове відділення обласної клінічної лікарні в розмірі 17 млн грн та на завершення деяких об’єктів будівництва.

Читайте також: Львівський перинатальний центр відновить роботу в лютому

«Передбачено 5 млн гривень на фінансування добудови загальноосвітньої школи у селі Черниця Миколаївського району. Також є ряд дошкільних навчальних закладів, які плануємо зробити у 2018 році. Зокрема це дошкільний навчальний заклад у селі Наварія Пустомитівського району з обсягом фінансування 1 млн 350 тис гривень , в селі Рудники Миколаївського району, в селі Нагуєвичі Дрогобицького району», – розповів директор депаратменту економічної політики Роман Филипів.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на Львівщині планують запровадити платні пологи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!