Політична реклама

На Підзамчі у Львові оновлять три об'єкти

1821 0
У рамках проекту, який реалізують Інститут міста та Інститут розвитку міст (Краків), відбулася зустріч мешканців Підзамче з представниками міської влади та реалізаторами проекту, за результатами якої було обрано 3 дворики для оновлення.

Комісією було обрано 3 об’єкти: дитячий майданчик між будинками вул. Б. Хмельницького, 66-72, дворики будинків вул. Б. Хмельницького, 83-87 та подвір’я вул. Підзамче, 11-13, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Сьогодні архітектори займаються розробкою архітектурних рішень для двориків, після завершення яких розпочнуться ремонтні роботи.

Цей проект – продовження проекту «Ревіталізація Підзамче», який розпочали з Інститутом розвитку міст в 2011р. У цьому році організатори проекту готові реалізувати перші конкретні кроки для того, щоб оновити Підзамче.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!